(Jule)Ljus i mörkret (Publik) (STO)

Buchen Sie jetzt

STOCKHOLM. 2h. Äntligen är det dags för årets mysigaste högtid - julen! Kom in i julstämning med oss när vi åker på en julig busstur längs Stockholm och tittar på vackra juleljus, samtidigt som vår guide berättar härliga historier.

Nu är det jul igen! OURWAY Tours och Traveller Buss tar med dig på ett juläventyr med julstämning utan dess like. Vi åker på en två timmar lång busstur i Stockholm, där vi tittar på allt från ståtliga änglar vid Centralen till maffiga älgar på Nybroviken. Under (Jule)Ljus i Mörkret gläds vi åt vackra vyer i vår fina huvudstad, skrattar åt roliga berättelser och fyller såklart på din dos av julstämning. 

Under turens gång stannar vi på stans vackraste utkiksplats - Fjällgatan - för att dricka den juligaste förfriskningen av alla. Vi pratar såklart om glögg! Värm dig med den goda drycken medan du förälskar dig i ett julupplyst Stockholm. Ingen vy är finare än denna såhär års!

I slutet av bussturen kommer du känna dig lika glittrig som juleljusen i staden, och mysig som mörkret som omger dem, vi lovar!

Ingår: Guide / Transport / Glögg

  • 260 SEK /Erwachsener

Information zur Tour

Ort: Vasagatan 1, 11120, Stockholm, Schweden

Art:Public

Teilnehmer:Minimum 1, Maximum 49.

Länge: 2 stunden

Künftige Touren:

Bereits 7000 Abonnenten - werden auch Sie einer!

Bekommen Sie jede Woche kostenlos Inspiration über Email!